fbpx
skip to Main Content

Allan on toitumisnõustaja ja koolitaja, kelle meelisteemadeks on elustiilikoolitused, toitumine ja liikumine. Mõtle korraks, milline oleks sinu elu, kui su elustiil oleks terve ja tasakaalustatud?

Allan on omandanud oma hariduse Tartu Ülikoolis, kus ta on õppinud informaatikat, psühholoogiat ja pedagoogikat. Ta on täiendanud ennast erinevatel koolitustel ja konverentsidel nii Eestis kui ka väljaspool, juhtimise, tervise, paarisuhete, laste ja täiskasvanute koolituse, kootsingu ja mentorluse vallas. Toitumisnõustamise kursuse läbis Allan Annely Sootsi tervisekoolis.

Allan on töötanud üle 23 aasta juhtivatel ametikohtadel era- ja avalikus sektoris. Juhtimise kõrvalt on ta alati ka teisi koolitanud ja kootsinud. Lisaks pikale praktilisele juhi ja koolitaja kogemusele on tal ka tugev teoreetiline baas.

UUS! Liitu meie Facebooki kogukonnaga

Elu on täis valikuid ja mõnikord võib olla raske teha õigeid otsuseid. Meie tugigrupp pakub tuge, nõuandeid ja toetust, et aidata sul navigeerida läbi elu väljakutsete ja leida enda jaoks parimad lahendused. Siin saad küsida küsimusi, alustada teemasid ja olla osa toetavast kogukonnast. Oleme olemas, et aidata sul saavutada vaimne ja emotsionaalne tasakaal ning juhendada sind tervisliku ja õnneliku elu suunas.

Back To Top